Autor Wątek: "Jesteś tym co jesz" – czyli o jedzonku i gotowaniu  (Przeczytany 7385 razy)

Offline masza

  • maniak
  • *******
  • Wiadomości: 10543
  • Lampofil :D
Odp: "Jesteś tym co jesz" – czyli o jedzonku i gotowaniu
« Odpowiedź #325 dnia: Listopad 05, 2017, 14:30 »
Heloł ewrybody kuna  ;D

Mam dzisiaj ugotować obiad.

Mam mielone mięso - normalnie zrobiłbym spagetti i po kłopocie  :D ale... mam w lodówce boczniaki  :o
Nie to, że wyrosły, normalnie w sklepie kupione  ;D ;D ;D
Jak się robi boczniaki? Z czym to sie je i czy da sie połączyć z mięsem mielonym?  :o

HELP!!!

Offline masza

  • maniak
  • *******
  • Wiadomości: 10543
  • Lampofil :D
Odp: "Jesteś tym co jesz" – czyli o jedzonku i gotowaniu
« Odpowiedź #326 dnia: Listopad 05, 2017, 14:34 »
Przyznam, że licze na pomoc kolegi buma. Może w końcu przyda sie do czegoś merytorycznie ;D

Offline miniabyr

  • maniak
  • *******
  • Wiadomości: 5193
Odp: "Jesteś tym co jesz" – czyli o jedzonku i gotowaniu
« Odpowiedź #327 dnia: Listopad 05, 2017, 14:43 »
Jak się robi boczniaki ....no musisz mieć grzybnię  :P   Maciek na głęboki olej , boczniaki obtocz  w jajku a potem w  tartej bułce .I to usmaż .
Niech żyje Dupa prezydent wszystkich Wolaków.

Offline masza

  • maniak
  • *******
  • Wiadomości: 10543
  • Lampofil :D
Odp: "Jesteś tym co jesz" – czyli o jedzonku i gotowaniu
« Odpowiedź #328 dnia: Listopad 05, 2017, 14:49 »
Czyli tak jak kotlety, kanie?

Offline miniabyr

  • maniak
  • *******
  • Wiadomości: 5193
Odp: "Jesteś tym co jesz" – czyli o jedzonku i gotowaniu
« Odpowiedź #329 dnia: Listopad 05, 2017, 15:02 »
tak
Niech żyje Dupa prezydent wszystkich Wolaków.

Offline masza

  • maniak
  • *******
  • Wiadomości: 10543
  • Lampofil :D
Odp: "Jesteś tym co jesz" – czyli o jedzonku i gotowaniu
« Odpowiedź #330 dnia: Listopad 05, 2017, 15:18 »
Zatem przystępuję  8)

Offline frywolny trucht

  • maniak
  • *******
  • Wiadomości: 17539
Odp: "Jesteś tym co jesz" – czyli o jedzonku i gotowaniu
« Odpowiedź #331 dnia: Listopad 05, 2017, 15:33 »
Jesteś pewny, że chcesz być boczniakiem? Poczekaj do kolacji. Dziś jest masterchef, może coś wypatrzysz ciekawego  ;D
ZESTAW 1: Ad Fontes z dwoma ramionami, Benz Micro Glider SL i Philips GP 412 Mk2, pre Husariaa, MAP 306, MCD 204, Haydn Grand, JBL ES 150P, Sennheiser HD 598, OPPO PM-2, HA-1, Takstar 80 PRO V2, Akai GX 620, Teac X-1000M, Albedo Blue.
ZESTAW 2: Dual 1019 z AT 95E, Marantz 2216, Marantz 5220, Jamo Concert C 93, Kimber Cable 8VS, Pioneer Monitor

Offline masza

  • maniak
  • *******
  • Wiadomości: 10543
  • Lampofil :D
Odp: "Jesteś tym co jesz" – czyli o jedzonku i gotowaniu
« Odpowiedź #332 dnia: Listopad 05, 2017, 16:12 »
Z grilla poszedł. Dobry  :D

Online gratefullde

  • Muzyka muzyka muzyka
  • moderator
  • *******
  • Wiadomości: 1897
  • Wolę błąd en­tuzjas­ty od obojętności mędrca
Odp: "Jesteś tym co jesz" – czyli o jedzonku i gotowaniu
« Odpowiedź #333 dnia: Listopad 05, 2017, 17:42 »
Wszyscy w zdrowiu?
SE 6C33C/6F8G i 6CA7/6SL7 ~ pre phono ecc83 Gennett ~ Tannoy (?) ~ Sony PSX-70 ~ Dynavector 20x2 ~ Raspberry Pi 3 Digi Plus Pro ~  Tomanek ~ Questyle CMA 600i ~ Senheiser HD598 ~ AKG 240DF ~ Denon AH-D7200 ~ Arcam 7se

Offline masza

  • maniak
  • *******
  • Wiadomości: 10543
  • Lampofil :D
Odp: "Jesteś tym co jesz" – czyli o jedzonku i gotowaniu
« Odpowiedź #334 dnia: Listopad 05, 2017, 17:53 »
Po boczniakach sromotnikowych?  ;D
Tak, chyba tak  ;D