Pożyczyłem sobie dziś do domku jeszcze raz tego PJ. Poprzednie testy przeprowadziłem na zupełnie innym torze analogowym,inny był werk,ramię no i wkładka. Malg jakoś tak zasiał we mnie ciekawość,co by dać mu jeszcze jedną sznsę. Podłączyłem i....jest hmm dziwnie? Bardzo dźwięczna i krystaliczna wręcz góra,ale średnica i dół szczupło jak w „gorącym kubku” Te aspekty Trigon podaje zdecydowanie lepiej,czyli jest fizjologiczna i dopalona lekko średnica i grubszy dół,górę i stereofonie Trigon ma gorszą

Teraz pytanie,może Grzesiek jako urzytkownik tego pre pomoże,jak optymalnie ustawić go z wkładką Benza,która ma takie parametry jak na zdjęciu i to jest raz,dwa to na jakie lampy,tak na szybko zamienić ten fabryczny szajs,żeby pojawiło się zagęszczenie dźwięku,ale bez utraty szczegółowości i mocny,zaznaczony bas,którego teraz jest szczątkowa ilość? No i jeszcze jedna sprawa,po odkręceniu tych nieszczęsnych kapsli nad lampami,dalej mamy problem z ich wyciągnięciem,bo są wsadzone głęboko i w dodatku w taki czerwony radiator,ni uja nie można ich złapać,bo wystaje tylko cycuś. Dzięki za wszelkie infos