Maciek ty zmienny jesteś jak nie wiem co !
A więc...sprzedam dwa zakonfekcjonowane odcinki po 1,5m Neotecha 3220Liczę tylko za kabel 3 x 138zł - 414 + kurier 16 razem 430 zł.Wtyki rodowane RCA o wartości 260 zł oddaję gratis.Nie sprawdził się u mnie między pre a monoblokami. O wiele lepiej się sprawuje ze źródłami.
Cytat: masza w Listopad 03, 2017, 18:40 nie gra i już Jak nie gra, to musi że zepsuty.
nie gra i już
Kufa, zupełnie jak baba w ciąży
Cytat: McGyver w Listopad 03, 2017, 18:50U mnie Neotech też będzie miał ciężko bo będzie musiał konkurować z Transparentem Ultra.A to nie jest wielki problem Ultra i Reference MM same u mnie popełniły samobójstwo po wpięciu WE16GA za 50$
U mnie Neotech też będzie miał ciężko bo będzie musiał konkurować z Transparentem Ultra.
Cytat: McGyver w Listopad 03, 2017, 18:44Cytat: masza w Listopad 03, 2017, 18:40 nie gra i już Jak nie gra, to musi że zepsuty.Suchacz zepsuty ?🥃
Coś te suchacze często się psujom
uwypukloną średnicę i podkreślony bas oraz górę nie zmuloną
Andrzej, daj mu 2-3 dni. Zmienia się jak cholera.Przecież przedwczoraj go sprzedawałem a jutro lecę do nomosu zlecać spawanie kolejnych dwóch
Przyjdziesz to obaczysz. Wg mnie topsze jezd Mięso się wylewa z Tannoya jak z dobrej przemysłowej maszynki do mielenia