Cytat: muda44 w Kwiecień 29, 2018, 19:07
W pewnym momencie powiedziałem sobie STOP !
Eeeeee, już to kiedyś słyszałem od Ciebie 
A nie mówiłem?
To się nigdy nie skończy! 
I tak od 1987r

Dlatego też szukam gotowego wzmacniacza który by mnie nie kusił do modyfikacji bo już mam pomysł na jeszcze głębszą ingerencję w C356BEE .
Ale to znowu zakup drugiej sztuki do porównań i miesiące testów
No nie chce mi się

Coś w tym jest :-)
Marcin jak już tak testujesz to może Anthem Integrated 225?
Mogłem go kiedyś kupić w fajnej cenie ale przegapiłem oferte (wakacji itd.).
Kiedyś rozważałem jego zakup a był czas że nowe były po 4500zł . Ale ani nie jest lepiej wykonany ani też lepiej nie gra od PMA-2020AE .
Takie porównania robił mój kolega .
Jak chcesz iść do przodu to zainwestuj w lepsze źródło . Obecny player jest dobry ale jak Ci kiedyś mówiłem odstaje poziomem od Twojego wzmaka .
Mialo byc stop, a swiruje nawet z kolumnami za 3kola hehe...
Czemu nie wrocisz do denona 2020ae i go zostawisz?
Rzeczywiscie zes pudlo przytargal...
Kolega nie przeczytał uważnie

STOP wydawaniu dużych pieniędzy a że trafiłem na te kolumny i są takie dobre szukam do nich wzmacniacza .
Takiego w którym nic nie będzie burczeć , bzyczeć i da się słuchać cicho - precyzyjnie ustawić głośność do bardzo cichego słuchania .
To ile kosztują nie ma znaczenia bo jak widać im lepszy wzmacniacz tym grają coraz lepiej i się nie poddają .
Do Denona zamierzałem wrócić ale NOWA sztuka okazała się sprzętem dużo używanym , poobijanym i porysowanym . Niedawno był używany za 5500zł i stał z 3 godziny .
To jest dobry kierunek ale za tego Accuphase E-260 dałem 2000zł więcej . Wzmacniacz roczny , na gwarancji i w stanie fabrycznym . To jest cena bardzo okazyjna , stąd też od razu po niego pojechałem . W tej cenie nic na nim nie stracę przy ewentualnej odsprzedaży i ot to w tym chodzi

Trafo bezgłośne , perfekcyjna regulacja głośności , ładna budowa , wygląd i brzmienie ...