Głosów w sumie: 24
Głosowanie skończone: Maja 03, 2019, 15:01
W sensie, że zakładasz firmę audio, czy masz nienasycone ego?
A nie myślałeś żeby zrobić tę tabliczkę w rewersie..? Była by bardziej subtelna i elegancka moim zdaniem.
Tabliczka bardzo ładna, już zagłosowałem.
Cytat: Bartolo w Kwietnia 26, 2019, 18:14A nie myślałeś żeby zrobić tę tabliczkę w rewersie..? Była by bardziej subtelna i elegancka moim zdaniem.Utworzyłem kilka projektów i porównałem. W rewersie praktycznie ginęła w kontraście z kolorem obudowy. Według mnie nie oddawała subtelności, a po prostu nie rzucała się w oczy - ginęła na dość dużej, drewnianej powierzchni - grawer laserowy jest koloru wpadającego w brąz, nie jest czarny i chyba dlatego.Taka koncepcja natomiast pasowała mi do tabliczki znamionowej - większej, bo o rozmiarach 80mm x 100mm i wykonanej technologią anodowania. Tu tłem jest czerń, a nadruk jest szary Tabliczka "logo" na żywo zyskuje, fotka nie oddaje w pełni jej wyglądu:
Tomku, wg ankiety wygrywa pod otworem... ale tam jej nie widać a to całkiem fajny projekt graficzny i nie zasługuje na schowanie... Dlatego zagłosowałem na ten po środku... jako jedyny. Daje symetrię całości i do tego szansę na docenienie grafiki. Fajnie, że to rzuciłeś na forum
Jak ktoś będzie potrzebował to proszę bardzo.Wcześniej trzeba do nich napisać o jaką tabliczkę chodzi i dostaniemy wycenę.https://allegro.pl/oferta/tabliczka-informacyjna-aluminiowa-full-kolor-10cm2-7765625786
Cytat: gratefullde w Kwietnia 26, 2019, 19:44Tomku, wg ankiety wygrywa pod otworem... ale tam jej nie widać a to całkiem fajny projekt graficzny i nie zasługuje na schowanie... Dlatego zagłosowałem na ten po środku... jako jedyny. Daje symetrię całości i do tego szansę na docenienie grafiki. Fajnie, że to rzuciłeś na forum Mam swojego faworyta, jeśli chodzi o miejsce - ale nie chcę aby ktoś się tym sugerował. Opinia innych jest bardzo ważna - a Forum już dawno jest opiniotwórcze
Cytat: AudioAddicted w Kwietnia 26, 2019, 19:49Cytat: gratefullde w Kwietnia 26, 2019, 19:44Tomku, wg ankiety wygrywa pod otworem... ale tam jej nie widać a to całkiem fajny projekt graficzny i nie zasługuje na schowanie... Dlatego zagłosowałem na ten po środku... jako jedyny. Daje symetrię całości i do tego szansę na docenienie grafiki. Fajnie, że to rzuciłeś na forum Mam swojego faworyta, jeśli chodzi o miejsce - ale nie chcę aby ktoś się tym sugerował. Opinia innych jest bardzo ważna - a Forum już dawno jest opiniotwórcze Nic nie czujesz. Zmień to na 2/3- opcja 5 i będziemy siłą