Dobry film

Zaczęty przez frywolny trucht, Lipiec 07, 2014, 10:51

Poprzedni wątek - Następny wątek

wiki

ON sam

I tłumnie...
Kolumny JBL, transport CD, przetwornik (dac), TVC Luxman, końcówka mocy (pro audio).
Działka: JVC SX-911, Kenwood Model 600, transport CD Kenwood, przetwornik (dac), Lite przedwzmacniacz lampowy
Kable - własna produkcja. Miedź OCC, bawełna.

wiki

Cytat: Therion w Lipiec 22, 2026, 22:58Mam to na winylu. Nawet w 2 wersjach - jedną nawet w oryginalnym języku.
W oryginalnym, czyli w jakim?

Ps. Ja niestety nie mam ścieżki dźwiękowej...☹️
Kolumny JBL, transport CD, przetwornik (dac), TVC Luxman, końcówka mocy (pro audio).
Działka: JVC SX-911, Kenwood Model 600, transport CD Kenwood, przetwornik (dac), Lite przedwzmacniacz lampowy

wiki

Dziś mnie naszło na bardzo dobry film...

Siedmiu Samurajów
Reżyseria Akira Kurosawa
1954

Się ogląda...🎬🎬🎬

wiki

No i krzaczki..l

PatiJ

A ja ostatnio oglądałem serial na platformie N:

"Awantura"

To już sezon 2. Wydaje się nawet lepszy od 1. Polecam.

Technics SL-1200G+KAB+DS Audio HS001+HANA Umami Red+RCM SENSOR 2MkII / LUXMAN EQ500, Lector CD707+PSU7, Aqua Acoustic Quality LA Scala mkII Optologic+Ideon 3R Master Time+Lumin U2 mini+Farad, LUXMAN L590AXII, QLN Prestige Three+GaiaII, kable mix: PAD, AZ, Tiglon, Harmonix, Dyrholm Audio, Furutech, Oyaide, listwa Lector Edison230, antywibracja i ground Tiglon, stolik Rogoz, filtr Verictum

PatiJ

"TONY"

Obejrzałem w kinie. Film przyjemnie się oglądało. Ukazuje mały fragment z życia Anthonego Burdaina. Facet robił świetne filmy dokumentalne. Totalnie autentyczne. Jak ktoś nie zna polecam i ten film i dokumenty.

Technics SL-1200G+KAB+DS Audio HS001+HANA Umami Red+RCM SENSOR 2MkII / LUXMAN EQ500, Lector CD707+PSU7, Aqua Acoustic Quality LA Scala mkII Optologic+Ideon 3R Master Time+Lumin U2 mini+Farad, LUXMAN L590AXII, QLN Prestige Three+GaiaII, kable mix: PAD, AZ, Tiglon, Harmonix, Dyrholm Audio, Furutech, Oyaide, listwa Lector Edison230, antywibracja i ground Tiglon, stolik Rogoz, filtr Verictum