audiomaniacy.pl sprzedają na FB

Zaczęty przez frywolny trucht, Listopad 08, 2018, 20:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

frywolny trucht

ZESTAW 1: Technics SL 1200 GR, Hana EL, pre Husariaa, Roksan K3, ProAc Responce D2D, OPPO PM-2, HA-1, Akai GX 75
ZESTAW 2: Dual 1019 z AT 95E, Marantz 2216, Marantz 5220, Jamo Concert C 93

dino

frywolny trucht

Ja, jako ja- założyłem, a dynamika FB uczyniła swoje. Część ludzi u nas się ogłasza, część nie.
ZESTAW 1: Technics SL 1200 GR, Hana EL, pre Husariaa, Roksan K3, ProAc Responce D2D, OPPO PM-2, HA-1, Akai GX 75

LampowY

Przejrzałem kilkadziesiąt ogłoszeń i większość to niestety śmietnik  :-\

cdt

Taki urok ogłoszeń na FB . Fora są oazą ,, skompstwa ,, ale FB przebija fora parę razy  ;D . Stąd też takie sprzęty . Czasem się cos znajdzie jak np mój dziadek  ;D czy Luxma SACD za 10 koła w zeszyłm roku ( sklepowa 36k :O )

dino

Ale w sumie miło, że coś takiego jest  ;D
Kultowe Diory ....
Bez moderacji zaraz na FB jako audiomaniacy wylansujemy kultowego Amatora Hi-Fi na klocek nr 1.
I wyjdzie (k. znowu polityka) z worka co kto lubi.

Old Man Kensey

Nie wiem, gdzie to napisać... czy można zwrócić uwagę Sprzedającym, aby po sprzedaniu wystawionego przedmiotu - zamykali swój wątek? Chodzi mi o ogłoszenia na forum, w dziale "Sprzedajemy / kupujemy".

Dziękuję i pozdrawiam!
System analogowy: Ad Fontes + Denon DL-110 + NUDAmini + Alauda 6C4C SET + NuPrime AC-4 + Zu Audio Omen

LampowY

frywolny trucht

Piterski

Cytat: frywolny trucht w Styczeń 22, 2019, 18:33
Albo napisać- sprzedane ;)
Lepiej zamykać, widać które nieaktywne. Ja się do prośby kolegi przychyliłem i moje nieliczne aukcje pozamykałem.
Tor cyfrowy: Esoteric K01 - Gryphon Diablo 120.
Tor Analogowy: Phasemation PP-300 - Pioneer PL70II - RCM Sensor2.
Kolumny: Electro Voice Interface "Delta". Kable: Furutech, Hijiri - Harmonix, by Melepeta, Yarbo 1100.

Old Man Kensey

Dziękuję za zrozumienie. Lepiej zamykać, ja widzę kłódkę i nie tracę czasu na przeglądanie oferty - skoro jest sprzedane.
System analogowy: Ad Fontes + Denon DL-110 + NUDAmini + Alauda 6C4C SET + NuPrime AC-4 + Zu Audio Omen

frywolny trucht

OK. Stosowny dopisek znalazł się w regulaminie i tyle można zrobić. Apelować.

GregWatson

Wszystkie operacje handlowe typu: kupię, sprzedam, zamienię proszę umieszczać na grupie fb:

audiomaniacy.pl - kupię, sprzedam.

Dla porządku w grupie fb audiomaniacy.pl w dniu jutrzejszym wszystkie oferty handlowe będą usunięte.
Trochę tego i trochę tamtego też.

burz

Hej, czy ktoś ogarnia tego fejsa, bo od kilku dni moja oferta jest "w weryfikacji"...

GregWatson

A w której grupie? Ogólnej czy sprzedażowej?

Taki sam nick jak tutaj?

Pytam bo ani w jednej ani w drugiej nie mam żadnych problemów czy info że jest coś do zatwierdzenia.
Trochę tego i trochę tamtego też.

frywolny trucht

Cytat: burz w Grudzień 19, 2024, 13:33czy ktoś ogarnia tego fejsa,

Średnio. Chętnych na handelek jest tylu, że weryfikacja zgłoszeń, a potem wycinanie trolli zajęłoby mi dwa życia. Więc z reguły zatwierdzam parę osób i reszta weryfikacja negatywna. Grupa ma ponad 100 tys. użytkowników. Zdecydowanie ponad siły jednego zawodnika- czyli mnie.

burz

frywolny trucht

Z mojej perspektywy zaś tak. Czyli po przeglądzie parę osób przepuszczonych, reszta odrzucona, czytaj: zero chętnych w kolejce. Z tego co pamiętam weryfikacja obowiązuje tylko raz, później już można siać ogłoszeniami. Jeśli ci zależy na tamtym miejscu wrzuć mi tutaj na priv nazwisko, czy nicka pod jakim występujesz, wrzuć tam ogłoszenie i daj znać, że mam szukać.

burz

Dzięki, ale dałem sobie spokój i usunąłem.

admin2

Na samym dole forum, z prawej strony pojawiła się ikonka fb. Klikając w nią będzie się teleportowanym do grupy typu kupię/ sprzedam w temacie audio. Grupa ma zarejestrowanych ponad 100 tys. użytkowników więc szanse na udany handelek jakieś są. Oczywiście trzeba być zarejestrowanym na platformie fb.

Proszę krzyczeć tutaj jeśli ktoś nie może się doczekać zatwierdzenia ogłoszenia.