Teraz słucham

Zaczęty przez gratefullde, Maj 30, 2014, 12:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pboczek

Pojawiła się taka EP-ka, Gorillaz feat. m.in. Tony Allen. Goryle czasami zrobią coś przyjemnego - nie śledzę, ale Tony Allen - Legenda. TIDAL mi zaproponował i choć utwór Allena jest oszczędny, to trudno mi się oderwać 😊.
Focal MiniUtopia + Monobloki 845Gennett + PreMcGennett + Oracle Delphi MKI + SME 3009II + Goldring Elite

sheykk

Trochę jazzu przed obiadem.Plyta nagrywana na raty w 2002 i 2005 r.Mimo tego jest to całość i fajnie melodyjna.

sheykk

Zakupiłem 2 ostatnie płyty Steely Dan .
2000 r i Two against nature. Panowie Fagen i Brecker jakby zupełnie nie stracili werwy a otrzymali na dokładkę nagrody gramy.Miłośnikom I nie tylko polecam pełny relaks przy b.dobrze zrealizowanym winylu.

sheykk

To ostatnia płyta z 2003 świetna, zaaranżowana palce lizać nagrana palce lizać. Tytuł znamienny EVERYTHING MUST GO.

sheykk

Cytat: sheykk w Styczeń 30, 2026, 17:44Zakupiłem 2 ostatnie płyty Steely Dan .
2000 r i Two against nature. Panowie Fagen i Brecker jakby zupełnie nie stracili werwy a otrzymali na dokładkę nagrody gramy.Miłośnikom I nie tylko polecam pełny relaks przy b.dobrze zrealizowanym winylu.
Oczywiście WALTER BECKER a nie Brecker.

sheykk

BAS wydobywa się z organów.Pełna subtelności muza z gitary i perkusji. Nagrano w 1962 roku.