PROJEKT "PANA-MERA" COMBO " - OPAM / LAMPA , 2-u systemowy przetwornik

Zaczęty przez thomas_XLR, Marzec 20, 2019, 22:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pboczek

Focal MiniUtopia + Line Magnetic 805+ PreMcGennett + Oracle Delphi MKI + SME 3009II + Goldring Elite

vasa

Zestaw pierwszy: Oracle Delphi+SME3009III+Transfiguration AXIA+Phono Borbely+Amplifon WT30+Tannoy Stirling+Nieistotne kable
Zestaw drugi: szukam plikodaja+Lyngdorf+elektrostaty Audiostatic z dedykowanym subem+ kable. Też nieistotne.

thomas_XLR

Cytat: ferdek70 w Wrzesień 20, 2022, 07:05Napisy grawerowane czy sitodruk

Przód to laserowa grawerka z Modu.....u bo panel jest aluminiowy a tył obudowy jest z blachy stalowej dlatego musiałem zrobić w sitodruku.
Cały projekt przedniej i tylnej faciaty - mój pomysł z dokładnym określeniem co do 1mm lokalizacji poszczegónych elementów .
Na początku były opory ze strony pana Roberta, że to żle będzie wyglądało , otwory pod usb lepiej żeby stykały się tylko z panelem od tyłu itp ale nie dałem za wygraną i staneło na  "mojej koncepcji".
Ogólnie polecam wykonastwo w tej firmie ale musiałem czekać ok 6 miesięcy na realizację ( w połowie z mojej winy a w połowie Modu....u).

thomas_XLR

Cytat: vasa w Wrzesień 20, 2022, 11:33milion $$$
Kolego Vasa .
Tylko nie rozpowszechniaj tego, że tyle jest warte bo mi na chatę wjadą złodzieje i pozbędę się "nieoszlifowanego diamentu". ;D :P
Drobny żarcik .   

thomas_XLR

thomas_XLR

Jeszcze dodatkowe komponenty do przetwornika. Tylko jak to upchać w obudowie  :-\

wiki

Kolumny JBL, transport, przetwornik, TVC, końcówka mocy (pro audio).
Działka: JVC sx3, Kenwood Model 600, Sony 501, Lite przedwzmacniacz

thomas_XLR

Witam ponownie .

Oto one.
Długo poszukiwane i oczekiwane . Normalnie niedostępne w Polsce jak i w Europie .
Produkcja Made in Japan.
Zapewne zapytacie co to takiego i nad czym się tak zachwycam?  To Wam powiem .
Kondensatory sygnałowe Toichy T-Cap 0,5 uF 630 VDC ,    0,2uF/750 VDC ,      0,1uF/1000 VDC

thomas_XLR

i kolejne